Olav Thon Gruppen inn i Grønn Byggallianse
Som medlem av Grønn Byggallianse står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen Ole-Christian Hallerud.

Olav Thon Gruppen med i Grønn Byggallianse

Grønn Byggallianse er svært glade over å kunne ønske Olav Thon Gruppen velkommen med på laget for en bærekraftig bygg- og eiendomssektor.

Skaper stor aktivitet for hele næringen

- Olav Thon Gruppen er en viktig aktør i eiendoms-Norge. De har en imponerende stor bygningsmasse og skaper stor aktivitet for hele næringen. Det er avgjørende å ha med de store aktørene for at vi skal nå våre nasjonale ambisiøse mål om klimakutt, bedre ressursutnyttelse og utfasing av miljøgifter, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Bramslev.

Med totalt rundt 3. 500 000 m² oppvarmet areal blir Olav Thon Gruppen den største private aktøren som er medlem i Grønn Byggallianse.

Fikk du med deg: Første norske BREEAM-NOR sertifikat

Bedre rustet for fremtidens forventninger

- Grønn Byggallianse har vokst til å bli en ledende forening for Norges bygge- og eiendomssektor der medlemmene deler av sin erfaring. Et medlemskap gir oss tilgang til verdifull kompetanse, samtidig som vi selv kan bidra til å forme fremtiden. Som medlem av Grønn Byggallianse står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen Ole-Christian Hallerud.

Grønn Byggallianse er en non-profit medlemsforening der virksomheter fra hele bygge- og eiendomsektoren kan være medlem.

Vårt formål er å utvikle norsk bygg- og eiendomssektor slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget for alle. Vårt syn på bærekraft inkluderer sosial og økonomisk bærekraft i tillegg til miljøvern. Våre aktiviteter er tilknyttet nybygg, rehabilitering, forvaltning og drift av bygg, områdeutvikling og anleggsprosjekter i by- og områdeutvikling. Vi drifter og forvalter miljøsertifiseringer, primært BREEAM-NOR.