Personvernerklæring
Våre brukeres tillit er viktig for oss og norskbyggebransje.no er opptatt av å ivareta ditt personvern.

Personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder og gjelder for alle nettsider
til mediehuset SkanPers AB.

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19),
 og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

SkanPers er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger
i forbindelse med tjenester som for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller synspunkter på kontakt@norskbyggebransje.no

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

_________________________________________________________________________

Her forklarer vi hva, hvordan og hvorfor:

1. Hva er personopplysninger og hvem er ansvarlig for dem?
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted,
telefonnummer, e-postadresse eller ip-adresse.

Enhver innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering av personopplysninger kalles behandling av personopplysninger.
All behandling av personopplysninger i Norge er underlagt personopplysningsloven, og Datatilsynet fører tilsyn med loven.

Den som bestemmer hva personopplysningene skal brukes til kalles en behandlingsansvarlig. Den behandlingsansvarlige skal påse at personopplysningene
blir behandlet i henhold til de reglene som gjelder. Når du bruker våre tjenester er det mediehuset SkanPers AB som er som er behandlingsansvarlig.

Datatilsynet: Hva er en personopplysning?

2. Informasjon lagrer vi blant annet for:

  • For å ha en bekreftelse på kjøp/påmelding.
  • For at våre annonsører skal kunne nå sine målgrupper på våre sider som en del av v¨r finansieringsmodellen.
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes.


Dette bruker vi ikke informasjonen til
Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker
mer relevant informasjon og bedre tjenester.

3. Webanalyse og informasjonskapsler, også kalt cookies:
Vi benytter tjenester som Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, ShareThis og Shareholic.

Tjenestene brukes for å administrere våre nettsider, føre statistikk og tilpasse våre tjenester til deg som bruker. 

Google Analytics
Brukes for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter
om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.
Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg som bruker.

Hotjar
Hotjar setter en cookie for å samle data om hvordan nettsidene våre blir brukt. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre og tilpasse våre tjenester.
Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

Delingstjenester sosiale medier
Når du deler noe fra våre nettsider via sosiale medier kan tjenesten lagre en informasjonskapsel på enheten for å føre statistikk over deling i sosiale medier.
Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos respektive nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at
nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett.

4. Nyhetsbrev
Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev sparer vi kun din e-postadresse. Disse deles ikke med andre, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger
ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

5. Jobbsøknader
Søker du på ledige stillinger utlyst hos oss, der våre søknadsskjema benyttes - kan tjenesten lagre en informasjonskapsel på din enhet som gjør det lettere
for deg å søke på flere stillinger. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret hos oss.

6. Rettigheter
Opphavsrett, øvrige rettigheter og innhold på våre nettsider tilhører oss eller våre samarbeidspartnere, og er beskyttet av opphavsrettslige regler.

7. Endringer
Ved endringer i vår behandling av personopplysninger, f.eks. som følge av endringer i tjenesten eller i lovverk, og du er registrert som bruker av tjenesten,
vil du varsles for å gjennomgå vilkårene på nytt.

8. For ordens skyld
Vi kan gjøre vårt beste - men ikke garantere at våre produkter og tjenester til enhver tid er fri for virus og andre sikkerhetstrusler.
Du er ansvarlig for å bruke og vedlikeholde antivirusprogramvare og andre beskyttelsestiltak, og å ta sikkerhetskopi av data på din enhet.
Du er videre ansvarlig for å oppdatere tilknyttede applikasjoner når det lanseres nye versjoner.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller synspunkter på kontakt@norskbyggebransje.no

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.