APTLY er en heldigital tilvalgsportal, som på en kontaktfri måte lar deg hjelpe kundene dine til å tilpasse sine boliger, leiligheter eller hytter. Kundene får full oversikt, og du får mulighet til å veilede dem, uten at man trenger å møtes fysisk. Foto: Aptly
Sist oppdatert: 20-09-2023 Annonsørinnhold

85% økt salg av tilvalg

Boligkjøperne i byggeprosjektet Bo på Billingstad benytter APTLY-portalen til sine tilvalg. Dette har resultert i en økning i salget på opptil 85 prosent!

Vi ønsker at flere skal få muligheten til å oppnå like gode resultater og inviterer til Live visning av systemet onsdag 20 september kl 11:00

Klikk deg inn på denne lenken kl. 11.00

Her presenterer Aptly de unike mulighetene og funksjonene i APTLY-plattformen. Arrangementet er åpent for alle og krever ingen aktiv deltagelse fra de som blir med.

Du kan også ta kontakt med Aptly direkte, for en egen gjennomgang. I begge tilfeller vil våre rådgivere, som har bred erfaring fra elektrobransjen, kunne veilede deg i bruk av systemet, og svare på spørsmål.

APTLY er en heldigital tilvalgsportal, som på en kontaktfri måte lar deg hjelpe kundene dine til å tilpasse sine boliger, leiligheter eller hytter. Kundene får full oversikt, og du får mulighet til å veilede dem, uten at man trenger å møtes fysisk.

Derfor sier vi at dere er «sammen, men på avstand». Ønsker du å kombinere møtene med fysisk tilstedeværelse er selvfølgelig det en mulighet.

APTLY dekker kundereisen, holder kontroll på din kommunikasjon med kjøperne, møtebooking, FDV-dokumentasjon, Boligmappa og garantiperioden.

Ta tilvalgsprosessen til et helt nytt nivå - book en gratis demo