Aptly inviterer til gratis live visning 13. og 19. april. Foto: Aptly
Sist oppdatert: 04-04-2023 Annonsørinnhold 

Den enkleste veien til økt salg av tilvalg

Norge har på rekordtid tilpasset seg en hverdag der mange jobber digitalt. Samtidig er ikke alle typer møter like enkle å gjennomføre digitalt.

Møter der kunder skal gjøre tilvalg til en ny bolig eller rehabilitering, er et godt eksempel.

APTLY er en heldigital tilvalgsportal, som på en kontaktfri måte lar deg hjelpe kundene dine til å tilpasse sine boliger, leiligheter eller hytter. Kundene får full oversikt, og du får mulighet til å veilede dem, uten at man trenger å møtes fysisk.

Derfor sier vi at dere er «sammen, men på avstand». Ønsker du å kombinere møtene med fysisk tilstedeværelse er selvfølgelig det en mulighet.

APTLY dekker kundereisen, holder kontroll på din kommunikasjon med kjøperne, møtebooking, FDV-dokumentasjon, Boligmappa og garantiperioden. 

Ta kontakt for en personlig visning, eller bli med på en av våre felles live visninger.

Våre live visninger er åpne for alle, og våre rådgivere har bred erfaring innenfor kundereisen. De kan veilede deg i bruk av systemet, og svare på eventuelle spørsmål. Med APTLY kan du trygt og effektivt holde kundemøtene dine digitalt!

Disse live-visningene er åpne for alle og krever ingen aktiv deltagelse fra de som blir med.

Live visning torsdag 13/4 kl. 11-1130 kjøres på denne lenken

Live visning torsdag 19/4 kl. 11-1130 kjøres på denne lenken

Du kan også ta kontakt med oss direkte, for en egen gjennomgang. I begge tilfeller vil våre rådgivere, som har bred erfaring fra elektrobransjen, kunne veilede deg i bruk av systemet, og svare på spørsmål.