Modernisering på høyt nivå
-Aptly er unikt fordi vi kan serve veldig mange kjøpere på en gang. Tidligere måtte vi ha 1 til 1 møter med alle, nå er det opp til kjøperen, det er modernisering på høyt nivå. Foto: Aptly
Sist oppdatert: 23-03-2023 Annonsørinnhold

Modernisering på høyt nivå

-I Follohus har vi testet ulike tilvalgsportaler, med Aptly fant vi en tjeneste som virkelig er tilpasset oss og våre kunders behov. Det forteller Martin Hansen, Tilvalgsansvarlig i Follohus til Norsk Byggebransje.

-Som entreprenør for proffmarkedet bygger vi for utbyggere. Follohus snitter 150-200 enheter i året, en kombinasjon av eneboliger, rekkehus og lavblokker. 

-Aptly er unikt fordi vi kan serve veldig mange kjøpere på en gang. Tidligere måtte vi ha 1 til 1 møter med alle, nå er det opp til kjøperen, det er modernisering på høyt nivå.

-De fleste gir tilbakemelding om at de opplever det meget behagelig å jobbe med tilvalg hjemme, som i en nettbutikk der de hele tiden kan forholde seg til sitt eget budsjett. 

3 gode grunner til å ta i bruk Aptly

1: Verktøyet er lett å ta i bruk, når man er positivt innstilt til digitaliseringen. Det er definitivt lettere enn alle excel filene vi slet med tidligere. 

2: Det er en lønnsom investering som sparer oss masse tid

3: Det har bidratt til en markant økning i tilvalg, som gir oss en bonus i form av mersalg. 

Ta tilvalgsprosessen til et helt nytt nivå - Registrer deg i dag for live demo...