Få kontroll på timer og prosjektregnskap med SmartDok + Xledger
En god integrasjon kommer også til gode for deg ute i feltet. Med korrekt timeføring og synkronisering av data kan du stole på at din lønnsutbetaling er korrekt. Foto: SmartDok
Sist oppdatert: 14-10-2022 - Annonsørinnhold 

SmartDok + Xledger

Med økonomisystemet Xledger og SmartDok får du kontroll over dataflyten i selskapet. Det spiller ingen rolle om du jobber med regnskap, prosjektledelse eller ute i felten.

Dette har Maskinentreprenør Olav Martin Sørli AS innsett og har tatt i bruk systemene for å jobbe mer effektivt.

Olav Martin Sørli AS er et entreprenørselskap lokalisert i Kristiansand, som tar på seg de fleste typer anleggsarbeid. Konsernet består av 70 ansatte fordelt på fire selskaper; Olav Martin Sørli, Agder Massemottak, Sørli Pukk og Agder Massetransport.

Vi spurte økonomiansvarlig Ina Nordahl Sørli om hva hun tenker om løsningen.

– Vi har valgt Xledger og SmartDok fordi vi ønsker bedre oversikt og kontroll. Vi ønsker en sømløs overføring mellom timeføring og forbruk på prosjektene til prosjektregnskapet, slik at dette er oppdatert til enhver tid.

-I tillegg håper vi det vil gi bedre effektivitet, og redusere manuelt arbeid. Alt i alt regner vi med det vil gi bedre lønnsomhet, sier Ina Nordahl Sørli.

Muqaddes Aftab er partneransvarlig i SmartDok og er opptatt av at integrasjoner skal gi kundene verdi.

– Vi er opptatte at våre integrasjoner skal være gode og at dataene kjapt blir tilgjengelig på tvers av systemene, noe som gir kundene stor verdi.

-Med integrasjon mellom Xledger og SmartDok vil kundene få på plass dataene som vil gi de en enklere hverdag.

SmartDok. Alt i en app

Her følger noen fordeler som Muqaddes ønsker å trekke frem:

Jobber du med regnskap og økonomi?

  • Med integrasjonen mellom Xledger og SmartDok vil manuelt arbeid bli redusert til et minimum
  • Som regnskapsfører vil du få en enklere hverdag.

Jobber du med prosjektstyring?

  • Med SmartDok og Xledger vil du til enhver tid ha oversikt over løpende kostnader på prosjektene dine, og riktig grunnlag for fakturering.

Jobber du ute i felt og fører timer på ulike prosjekter?

  • Med SmartDok har du hele verktøykassa i mobilen din
  • Dermed kan du stole på at timene, maskintimene og vareforbruket du registrerer både sørger for et korrekt fakturagrunnlag og korrekt lønnsutbetaling.

Xledger
Få full kontroll over din bedrift med Xledger – et komplett 100 % skybasert ERP-system.

Hva er Xledger?
Xledger er et alt-i-ett system for økonomi, regnskap, bank, prosjekt, timeføring, utlegg og innkjøp. Systemet har også en egen lønnsmodul. Xledger er født i skyen og du trenger ikke tenke på tunge oppgraderinger. All funksjonalitet og alle oppdateringer er alltid tilgjengelig for alle kunder.

I Xledger har det hele tiden vært fokus på å automatisere så mye som mulig av regnskapsføringen. Det skal være enkelt for den som utfører oppgavene og det skal være enkelt for den som skal ha totaloversikt over den økonomiske situasjonen, uansett størrelse på selskapet.

Dette gjelder også for de som jobber med prosjekter. Prosjektregnskapet skal være korrekt og kunne benyttes som beslutningsgrunnlag for prosjektledere og ledelsen ellers. Det frigjøres tid/ressurser, øker kvalitet og reduserer risiko

Hva er SmartDok?
SmartDok er den mest brukte løsningen i bygge- og anleggsnæringen. Løsningen består av moduler som du selv kan velge fritt blant. Her kan du få oversikt og kontroll over timer på mann og maskin, HMS/KS-system, kontroll på vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, dokumenthotell, ressursplanlegger, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok, brøytelister med mer.

SmartDok er også samarbeidsparner med MEF ( Maskinentreprenørenes Forbund), og leverer i dag HMS/KS-løsningen, SmartMEF til medlemmene. Denne løsningen finnes i dag inne i SmartDok.