Previous
Next
- Det at OBOS nå bestiller gir kontinuitet i utbyggingen som er veldig viktig for begge parter, sier Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark. Foto: Veidekke /Ill:  Arcasa Arkitekter
Sist oppdatert: 02-05-2024 Pressemelding 

Bygger flere boliger for OBOS i Tønsberg

OBOS har inngått avtale med Veidekke om å oppføre det tredje byggetrinnet med 52 miljøsertifiserte leiligheter i prosjektet Teieparken i Tønsberg.

Kontrakten er en totalentreprise verdt nær 130 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi gleder oss over å kunne fortsette det gode samarbeidet med OBOS om boligprosjektet Teieparken.

Med respekt for fortiden og ambisjoner for fremtiden har Steni utviklet en helt ny fargekolleksjon, i samarbeid med Skandinavias ledende ekspert innen farger og arkitektur.

- Det hele startet med en samarbeidsavtale om prosjektutvikling i 2017 som gikk videre i 2018 til utbyggingsoppdraget for de første 64 leiligheter som for lengst er ferdigstilt.

- Til sammen har Veidekke bygget - og har under bygging - hele 232 leiligheter i Teieparken.

- Vi takker ydmykt for at vi nå får tilliten til å bygge videre, sier distriktsleder Lars N. Hjertås i Veidekke Bygg Vestfold og Telemark.

Teieparken blir en grønn og levende bydel sentralt i Tønsberg. Selve parken er offentlig og blir hjertet i det levende bomiljøet.

Her er det opparbeidet gangveier og godt med plass til leke- og rekreasjonsområder. De 52 leilighetene i tredje byggetrinn er fordelt over to bygg i tre til fem etasjer over en parkeringskjeller.

Byggeplasser er travle knutepunkter med høy aktivitet, mange arbeidere, materialer og tunge maskiner i konstant bevegelse. I dette kaoset er det lett at ømfintlig utstyr som heiser blir utsatt for skade.

- Det at OBOS nå bestiller gir kontinuitet i utbyggingen som er veldig viktig for begge parter.

- Det sikrer blant annet at vi kan fortsette med det samme godt samkjørte teamet, både av egne ansatte og samarbeidspartene på byggeplassen.

- Vi skal heller ikke stikke under en stol at vi setter spesielt stor pris på at OBOS evner å igangsette boligprosjekter i dagens marked, avslutter Hjertås.

Byggestart er umiddelbart med planlagt overlevering i våren 2026. Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for første kvartal 2024.