Strøm Gundersen|Heggedal Torg
Salget av Heggedal Torg har gått over all forventning og på byggetrinn 1 er over 75 % solgt. Nå er salget i gang av byggetrinn 2 med 59 nye, moderne og stilfulle leiligheter. Foto: AG Gruppen

Skal bygge neste trinn av Heggedal Torg

Strøm Gundersen, der AF Gruppen er hovedaksjonær, har inngått kontrakt med Tandberg Eiendom om bygging av ytterligere et bolig- og næringsbygg på Heggedal Torg.

Strøm Gundersen har allerede bygget første fase av prosjektet Heggedal Torg i Asker og er nå valgt som entreprenør også for neste byggetrinn. Oppdragsgiver er Tandberg Eiendom AS.

Kontrakten omfatter bygging av p-kjeller med overliggende næring og boligareal på 8 907 m2 BTA. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise i samspill, og har en verdi på MNOK 170 ekskl. MVA. Oppstart er februar 2020, og planlagt ferdigstillelse er november 2021.

Lokal Byggherre
Tandberg Eiendom AS er et eiendomsselskap med sine lang og stolt historie fra Asker. Firmaet er familiedrevet og eies 100% av familien Tandberg. Selskapet eier, utvikler, forvalter, drifter og leier ut eiendom som omfatter handel, kontor, lager, bolig og parkering. Heggedal er et område i sterk vekst og de siste årene har er det kommet ny togstasjon, ny skole, nytt veisystem rundt stasjonen, samt ny sykkelpark kommet til.