Charlotte Bergman er ny styreleder i HRP AS. Bergman er i dag administrerende direktør i rådgiving og prosjekteringsselskapet ELU Konsult AB.
- Jeg ser veldig fram til å bli bedre kjent med HRP, og de ansatte der. Dette blir min første oppgave i et norsk selskap, men langt fra mitt første møte med nordmenn, sier Charlotte Bergman. Foto: HRP
Sist oppdatert: 10-06-2022

Ny styreleder i HRP

HRP melder at Charlotte Bergman blir ny styreleder i HRP AS.

Bergman er i dag administrerende direktør i rådgiving og prosjekteringsselskapet ELU Konsult AB.

- Fra høsten går jeg av som direktør i ELU Konsult. Dette fordi jeg ønsker å konsentrere meg om styrearbeidene, forteller Bergman.

Da har hun samlet mer enn 30 års erfaring fra forskjellige lederroller i bygge og anleggsbransjen, etter at hun ble uteksaminert som sivilingeniør fra Linköpings Universitetet i 1988.

Erfaring fra blant annet flere sjefsroller i NCC konsernet, som adm.dir. i Strängbetong og i dag altså toppleder i ELU Konsult. Et selskap som har 240 ansatte og en omsetning på omtrent 350 millioner kroner.

HRP - Prosjektledelse fra A til Å

- Jeg ser veldig fram til å bli bedre kjent med HRP, og de ansatte der. Dette blir min første oppgave i et norsk selskap, men langt fra mitt første møte med nordmenn.

-Ikke minst i de årene jeg var i Stängbetong, som er et søsterselskap til Norsk Spennbetong, hadde jeg mye kontakt med norske kollegaer.

-I bunn og grunn er min erfaring at nordmenn og svensker har mye til felles, noe som gir et godt grunnlag for samarbeide.

-Også i mine første møter med HRP er jeg møtt med mye positivitet, så jeg ser fram til samarbeidet.

HRP AS er det andre selskapet i Broviken-konsernet at Bergman går inn som styreleder. Hun har samme rollen i SVEFA AB, et selskap som tilbyr rådgivning for eiendomsbransjen.

- SVEFA har vurdert etablering i Norge, som et annet av selskapene i Broviken konsernet, er det naturlig at de søker å samarbeide med HRP i dette, sier Bergman.