Tina Stiegler blir ny divisjonsdirektør i Innovasjon Norge. Foto: Innovasjon Norge.
Sist oppdatert: 21-03-2024 Pressemelding 

Ny divisjonsdirektør i Innovasjon Norge

Tina Stiegler skal lede Innovasjon Norges største kundedivisjon som selskapets nye divisjonsdirektør for samfunns- og næringsutvikling.

Stiegler har omfattende leder- og styreerfaring. Hun har lang ledererfaring fra Schibsted, blant annet som medlem av selskapets øverste ledelse.

Hun er i tillegg tidligere konsernsjef i Media Bergen og har vært konserndirektør i Umoe.  

Fiskarhedenvillan - Minihus og småhus

- Jeg ser veldig frem til å kunne ønske Tina Stiegler velkommen til Innovasjon Norge.

- Hun har med seg mange års ledererfaring i næringslivet, fra etablert næringsliv og oppstartsbedrifter, fra ulike roller og fra flere bransjer.

- I sum gjør dette henne svært godt kvalifisert til jobben som leder av vår største kundedivisjon, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge.  

- Jeg er glad og ydmyk for å ha fått denne muligheten til å bidra til Innovasjon Norges viktige samfunnsoppdrag og til grønn omstilling av norsk næringsliv, sier Tina Stiegler. 

Innovasjon Norge jobber tett med både små og store bedrifter i ulike deler av næringslivet, både i Norge og internasjonalt.

Divisjonen Stiegler skal lede har det overordnede ansvaret for selskapets regionkontorer over hele landet, og for å sikre et helhetlig og relevant tilbud av kompetanse- og finansieringstjenester som avhjelper markedssvikt og bidrar til næringsutvikling. 

- Jeg tror at min kommersielle og digitale bakgrunn vil være nyttig i rollen, og håper at jeg kan bidra til at Innovasjon Norge kan fortsette å spille en avgjørende rolle for våre kunder og oppdragsgivere, sier Stiegler. 

- Vi skal forstå behovene til ulike bedrifter i hele Norge, og denne divisjonen er helt sentral i dette. I tillegg er Innovasjon Norge en organisasjon i endring.

- I Tina Stiegler får vi en divisjonsdirektør med sterk digital kompetanse og omfattende erfaring med endringsprosesser, avslutter Haugli.  

Stiegler tiltrer i stilingen i løpet av mai.  

Biografi: 

Tina Stiegler (f. 1976) er ansatt som divisjonsdirektør samfunns- og næringsutvikling i Innovasjon Norge. Stiegler har omfattende erfaring fra næringslivet, inkludert 18 år i Schibsted hvor hun blant annet var Head of Next Media og COO for Schibsteds norske virksomheter. 

Hun har også vært konserndirektør i Umoe, og har styreerfaring fra blant annet Posten Bring, Santander Consumer Bank, TV2 og mindre teknologiselskaper. Tina Stiegler er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).