Tarjei Hegland og Julie Marie Stenrød. Foto: Svalinn
Sist oppdatert: 05-04-2024 Pressemelding 

Ny daglig leder i Svalinn

Julie Marie Stenrød tar over som ny daglig leder i Svalinn AS fra 1. April 2024.

Julie Marie har vært en del av Svalinn siden 2021 etter mange år i AF Gruppen og Statsbygg, og kjenner både selskapet og bransjen godt.

Hun er utdannet sivilingeniør ved NTNU og har også en MBA i økonomisk styring og ledelse fra NHH.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

- Svalinn har en helt unik kompetanse som jeg ser frem til å jobbe videre med.

- Jeg vil ha en frisk tilnærming, hvor vi vil fortsette å sette kundetilfredshet høyest, samtidig som vi skal ivareta og videreføre vår kompetanse og posisjonere oss for å ta en enda større del av markedet, sier Julie om sin nye rolle.

Svalinn har vært i sterk vekst de siste årene og et lederbytte er en naturlig konsekvens av dette for å sikre fortsatt positiv utvikling i både den norske og den svenske virksomheten.

Tarjei Hegland, tidligere daglig leder og konsernsjef i Svalinn Group vil rendyrke sin rolle som konsernsjef, samtidig som han blir styreleder for Svalinn AS.

Han vil fortsatt bidra til å opprettholde og ivareta mangeårige kunderelasjoner.

- For at Svalinn Group skal kunne fortsette utviklingen er det behov for en konsernsjef som kan vie alle enheter like mye oppmerksomhet, og vi har nå nådd en størrelse som gjør at dette ikke lar seg kombinere med å lede den daglige driften i den norske virksomheten.

- Det gleder meg at vi nå har en intern kandidat som kjenner selskapet godt til å ta over roret.

- Hun vil med sin kompetanse og høye energinivå skape dynamikk og forbedring. Jeg ser fram til et fortsatt godt samarbeid med Julie både som konsernleder og styreformann, sier Hegland.