- Jeg er trygg på at jeg sammen med kompetente og engasjerte kolleaer, vil få konsernet til vokse og fremstå som en attraktiv og bærekraftig boligaktør, sier Per Einar Storhaug. Foto: VestlandsHus 
Sist oppdatert: 17-04-2024 Pressemelding 

Blir ny CFO i VH-Gruppen

Per Einar Storhaug er ansatt i en nyopprettet stilling som Group CFO i VH-Gruppen.

Storhaug vil spille en sentral rolle i konsernets videre utvikling, og ha det overordnede og strategiske ansvaret for økonomi, finans og økonomisk vekst i konsernet.

Storhaug ser frem til å ta fatt på denne spennende utfordringen og bidra til å styrke VH-Gruppens posisjon som en ledende aktør i markedet:

- En viktig oppgave for meg blir å se helheten i, og optimalisere, konsernets selskaper. Det blir sentralt å identifisere vekstområder som kan skape aksjonærverdier over tid.

- Jeg er trygg på at jeg sammen med kompetente og engasjerte kolleaer, vil få konsernet til vokse og fremstå som en attraktiv og bærekraftig boligaktør.

Konsernsjef i VH-Gruppen, Trond Erik Skarshaug, uttaler:

- Vi er svært glade for å få Per Einar med på laget i VH-Gruppen.

- Hans omfattende erfaring og kompetanse vil være en stor ressurs for oss i arbeidet med å videreutvikle konsernet i henhold til våre planer.

- VH-Gruppen har store vekstambisjoner de neste årene, og her vil Storhaugs svært solide erfaring fra en rekke lederstillinger innen finans og strategi spille en viktig rolle.