Fra venstre: Mathias Grimsrud, M&A Konstel, Ole Halvor Kolstad. regionsdirektør Konstel, Ole Kurt Klette, daglig leder Buskerud Varmepumpeservice og Terje Myhre konsernsjef Konstel. Foto: Konstel
Sist oppdatert: 04-04-2024 Pressemelding

Buskerud Varmepumpeservice AS blir en del av Konstel

Konstel har signert avtale om oppkjøp av Buskerud Varmepumpeservice.

Oppkjøpet styrker konsernets tilstedeværelse i Buskerud samtidig som det øker vår ekspertise og kapasitet innen varmepumpetjenester.

Buskerud Varmepumpeservice ble etablert i 2008. Selskapet installerer og utfører service på varmepumper i Drammen og Buskerud regionen, primært for privatkunder, men også for bedriftskunder. 

Med sine 15 dyktige medarbeidere har selskapet en årlig omsetning på nærmere 50 millioner.

- Vi er stolte over å meddele at vi har gjennomført enda et oppkjøp, og vi ønsker Buskerud Varmepumpeservice hjertelig velkommen til Konstel.

- Selskapet har hatt en formidabel utvikling med veldig god lønnsomhet, og vi ser frem til å jobbe sammen med daglig leder Ole og de andre ansatte i videreutviklingen av selskapet, sier konsernsjef Terje Myhre.

Vi i Konstel skal bidra til å øke kompetansen og tilgjengeligheten på innovative løsninger som fremmer effektiv og grønn energibruk, og varmepumper en viktig del av overgangen til en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid.

-Fra starten i 2008 har vi hatt fokus på lønnsomhet, god drift og det å være en god arbeidsplass.

- Det har nok vært en suksessfaktor for veksten vår. Vi er kjent som en ledende aktør innen installasjon og service av varmepumper i privatmarkedet.

- Dette vil fortsatt være hovedsegmentet vårt, men som en del av Konstel kan vi øke satsingen vår inn mot næringsmarkedet som i dag utgjør ca. 10% av omsetningen.

- Selskapene som allerede er en del av Konstel har kompetansen på å levere energieffektive løsninger for næring, og med vår kompetanse innen varmepumper tror jeg vi kan jobbe godt sammen, og gi næringskundene gode varme- og klimaløsninger, avsluter Ole Klete, daglig leder i Buskerud Varmepumpeservice.

Med oppkjøpet av Buskerud Varmepumpeservice består Konstel av 31 selskaper, har 1185 ansatte og omsetter årlig for over 2 mrd. NOK.

Konstel er den norske virksomheten i Nimlas Group AB – et ledende nordisk konsern innen tekniske installasjoner med 125 selskaper og 4.000 ansatte i Norge, Sverige og Finland.