Ingeborg-nettverket samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å være med å normalisere kvinners plass i rørbransjen.
Sist oppdatert: 20-07-2023

Ingeborg-nettverket, for kvinner i rørbransjen

Ingeborg-nettverket har skapt en arena for erfaringsutveksling, kompetanseheving og personlig utvikling, hvor kvinner inspirerer, og motiverer hverandre.

Med fokus på mangfold, inkludering og kjønnsbalanse jobber vi med og for kvinner i bransjen. Uansett om du skrur rør, jobber med ledelse, HR, økonomi, administrasjon, innkjøp, salg, distribusjon eller annet er dette nettverket for deg.

Nettverket ble startet i 2016 og navnet er valgt for å hedre Norges første kvinnelige rørleggermester, Ingeborg Markussen, for hennes pionervirksomhet som kvinne i rørbransjen.

Vi var pådrivere til kravet om damegarderober i byggenæringen, vi har skapt digitale møteplasser og arrangert møter med og for kvinner i bransjen over hele landet.

Vi lanserte mentorordning i 2019 og arrangerer hvert år Inspirasjonsdag, i tillegg til at vi er hjertelig tilstede på møteplasser og messer for bransjen.

Rørfaget er viktig i det grønne skiftet, skal vi lykkes med å gjøre vår del må vi gjøre det sammen, uavhengig av kjønn, alder, utdanning, seksualitet eller legning. Mangfold skaper verdier mellom mennesker, på arbeidsplassen og på bunnlinjen. Vi skal være likestilt der vi kan og vil, utover det skal vi utfylle og utfordre hverandre, ikke konkurrere.

I dag er vi over 1 000 medlemmer og vi vokser stadig - Velkommen som medlem.

Ingeborg-nettverket samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å være med å normalisere kvinners plass i rørbransjen. Les mer

Norsk Byggebransje er opptatt av mangfold, kjønnsbalanse og økt kvinneandelen i byggenæringen. En viktig del av det, er å bidra til at relevant, interessant og viktig informasjon gjøres tilgjengelig for våre lesere. I 2022 takket vi ja til å bli strategisk partner i Ingeborg-nettverket. Sammen vil vi gå foran, inspirere og engasjere såvel rørbransjen som byggenæringen.