Talkmore blir partner med Norges Hyggeligste Håndverker
– Vi er stolte over alle håndverkerkundene våre, de bygger Norge og fortjener å bli løftet fram. Vi vet at Telenor-dekningen er viktig for mange håndverkere, de jobber i hver krik og krok av landet vårt og er ekstra avhengig av god dekning. Gerd Stilloff Løland, direktør for kommunikasjon og organisasjonsutvikling i Talkmore. Foto: Talkmore 
Sist oppdatert: 15-02-2021

Talkmore blir partner med Norges Hyggeligste Håndverker

– Vi er stolte over å være med på jakten på Norges Hyggeligst Håndverker, og gleder oss til å bli kjent med alle kandidatene i år. Det finnes utrolig mange dyktige håndverkere, sier Gerd Stilloff Løland, direktør for kommunikasjon og organisasjonsutvikling i Talkmore.

I april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for femte året på rad, og nå er det klart at Talkmore viderefører samarbeidet om kåringen som Dipper startet sammen med Mittanbud i 2017. 1. mars 2021 fusjonerer Dipper med Talkmore, og blir til Talkmore Bedrift. Alle ansatte i Dipper jobber fra 1. mars i Talkmore Bedrift.

Talkmore blir dermed Telenors lavprisselskap i både privat - og bedriftsmarkedet. Eivind Antonio Johansen i
Talkmore Bedrift sitter i juryen i Norges Hyggeligste Håndverker.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg er godt fornøyd med å ha Talkmore med på laget.

– Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem og gi noe tilbake til alle de hyggelige og dyktige håndverkerne vi har i dette landet. Talkmore Bedrift har de mest fornøyde bedriftskundene på tvers av bransjer ifølge EPSI, og har mange håndverksbedrifter som kunder.

-Dipper er kjent for å strekke seg langt for kundene sine, og det engasjementet tar de med seg inn i Talkmore Bedrift. Vi er derfor trygge på at dette er riktig partner for kåringen vår, sier Husstad-Nedberg.

Gerd Stilloff Løland, direktør for kommunikasjon og organisasjonsutvikling i Talkmore, sier at fusjonen mellom Dipper og Talkmore Bedrift gir et større selskap med bedre produkter og en sterkere partner for Norges Hyggeligste Håndverker.

– Vi er stolte over alle håndverkerkundene våre, de bygger Norge og fortjener å bli løftet fram. Vi vet at Telenor-dekningen er viktig for mange håndverkere, de jobber i hver krik og krok av landet vårt og er ekstra avhengig av god dekning.

-Med Talkmore får Norges Hyggeligste Håndverker en kundeorientert organisasjon med forsterkninger innen IT, salg, kundeservice, produkt, analyse og marked.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring
Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større
stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Fjorårets kåring knuste alle tidligere rekorder
hva gjelder engasjement.

Hele 1433 håndverkere fra hele landet ble nominert, og over 364 000 stemmer ble registrert. Husstad-Nedberg bekrefter at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen vil fortsette å vokse.

– Vi har gitt folket muligheten til å hylle håndverkerne, og de har grepet muligheten med begge hendene. Tallene taler for seg selv og viser at Norges Hyggeligste Håndverker nå er bransjens største og viktigste kåring, sier Husstad-Nedberg.

Han er ikke bekymret for at engasjementet vil synke når man nå går inn i sin femte sesong. Faktisk mener han at man bare har skrapt overflaten.

– Det er fortsatt titusenvis av håndverkere der ute som enda ikke er nominert. Vi har økt kjennskapen til kåringen år for år, men ser at det fortsatt er flere målgrupper vi ikke har klart å engasjere like mye som vi ønsker. Hovedmålet for årets kåring er å få flere nominerte lærlinger, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker
Vi hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen ønsker vi å løfte bransjens omdømme i befolkningen, og slik bidrar kampanjen også til å styrke rekrutteringen til yrkesfagene.

Hver dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmet sitt og de aller fleste kundene er veldig fornøyde med jobben som gjøres. Likevel fremstilles bransjen ofte negativt og det er sjelden man leser gladsakene om håndverkere. Norges Hyggeligste Håndverker ønsker å vise frem de dyktige og hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene våre, og gi dem den positive oppmerksomheten vi vet de fortjener!

Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Dipper og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene. Sammen som lag utgjør aktørene en betydelig styrke, og vi gleder oss over å gi tilbake til samfunnet og bransjen vi jobber i.