Joakim Johannesen, daglig leder for Veas Rør AS og Anders Ettre, Norgesjef for Currentum. Foto: Currentum/Veas Rør.
Sist oppdatert: 05-07-2024 Pressemelding 

Currentum AS kjøper Veas Rør AS

Den ledende nordiske installasjonsgruppen Currentum utvider sin virksomhet i Norge. Veas Rør AS slutter seg til gruppen som består av over 60 selskaper i Norge, Sverige og Finland. 

Vi er glade for å ønske Veas Rør AS og 75 nye medarbeidere velkommen til Currentum. Det er et selskap som passer oss veldig bra.

- Spesielt imponerende er deres gode vekst siden oppstarten, og gode og brede kundeportefølje, sier Anders Ettre, Norgesjef for Currentum.

VVS-selskapet Veas Rør AS ble grunnlagt i 2013 og tilbyr tjenester innen segmentene service, boliger og prosjekt.

Selskapet omsetter for 175 millioner norske kroner og sysselsetter cirka 75 ansatte med Oslo og Vest-Buskerud som nedslagsfelt.

Veas Rør AS blir en del av Currentum som består av 60 ledende installasjonsselskaper i Sverige, Norge og Finland og har til sammen over 2 000 medarbeidere samt omsetter for cirka 6 milliarder kroner.

- Vi valgte Currentum fordi det er en aktør som matcher vår profil.

- Vi har hatt en god vekst de siste årene, og med en sterk partner som Currentum i ryggen blir det mulig å bygge videre på denne utviklingen, sier Joakim Johannesen, daglig leder for Veas Rør AS.

Currentum tok steget inn på det norske markedet i august 2023 og styrker gjennom oppkjøpet av Veas Rør AS sin posisjon, ikke minst innen det geografiske området.

I porteføljen finnes fra før de norske selskapene Askim & Mysen Rør AS og Randem & Hübert AS.

Som søsterselskapene vil Veas Rør AS bli drevet videre i egen regi og beholde sin lokale forankring, samtidig som de drar nytte av å inngå i en større gruppering.

- For oss er det spesielt viktig å fortsette å drive Veas Rør AS på en selvstendig måte, noe vi nå har mulighet til.

- For våre kunder og ansatte vil ikke eierskifte ha noen praktisk betydning utover at vi nå står enda sterkere og tryggere enn vi gjorde før.

- Vi ser frem til å lære av de andre søsterselskapene innen Currentum og effektene fra gode samarbeid, sier Joakim Johannesen, daglig leder for Veas Rør AS.