-Som totalleverandør til et bredt marked er vi overbevist om at vi starter i riktig tid og plasserer oss godt geografisk med tanke på den store veiutbyggingen som skal skje her fremover. Det vil stimulere til vekst og utvikling i hele regionen. André Burøy. Foto: LVH AS / Norsk Byggebransje, Stian Andre Furuheim
Sist oppdatert: 30-08-2021

Totalleverandør skapt for suksess

André Burøy, Geir Langseth og Per Otto Godlien tok sats midt under pandemien. Trekløveret som mange kjenner fra TESS kjeden på Innlandet sa opp sine stillinger og startet LVH AS (Lillehammer Verktøy Hydraulikk) i mars 2021.

-Vi mener timingen er helt rett, vi er voksne menn i vår beste alder med bred kompetanse og stor arbeidslyst. Med den oppsluttningen og støtten vi har fått fra våre leverandører, kunder og kontakter ser vi lyst på framtiden, sier Burøy.

Vilje, erfaring og kompetanse
-Certex er en av verdens ledende leverandører av ståltau, løfteutstyr, lastesikring og fallsikring. I Norge er vi markedsledende leverandør til butikker, industri og offshore fra Hammerfest i nord til Stavanger i sør og har hele 7 lager og produksjons steder rundt i landet.
 
-Det er helt naturlig for oss å samarbeide med LVH. De satser, har lang erfaring og høy kompetanse. Vi gratulerer med ny butikk og gleder oss til den offisielle åpningen, forteller Sven Erik Hermansen, avdelingsleder og Rune Hansen, digital strategist i Certex Norge.

LVH - Totalleverandør skapt for suksess
LVH AS / Norsk Byggebransje, Stian Andre Furuheim

-Vår målgruppe er entreprenører, industri og gårdsbruk. Med 45 års samlet erfaring innen segmentet vet vi hva våre kunder har behov for og vi tror at markedet trenger frittstående aktører uten kjedetilhørighet.

-Som totalleverandør til et bredt marked er vi overbevist om at vi starter i riktig tid og plasserer oss godt geografisk med tanke på den store veiutbyggingen som skal skje her fremover. Det vil stimulere til vekst og utvikling i hele regionen, fortsetter Burøy.

Certex

Eneste i Norge!
-Det er mange årsaker til at vi samarbeider med LVH teamet. Vi kjenner guttene etter mange år i bransjen og vet hva de er gode for. Butikken har en god geografisk plassering som skaper et godt potensial til å ta markedsandeler, spesielt innen industrien.

-LVH satser på oss og da satser vi selvsagt på dem. Sammen har vi bygd en utrolig flott sveiseavdeling med utstyr fra oss. Det er faktisk den eneste butikken i Norge der du kan teste utstyret på plass, sier salgsingeniør Bjørn Thomas Olsen i ESAB.

Velkommen til åpningsfest 2. september kl 12:00.
-Vi har fylt butikken med hete nyheter og varer av topp kvalitet i samarbeid med seriøse leverandører. Våre leverandører stiller sterkt, vi kan bla nevne Luna, Esab, Univern, Dunlop Hiflex, Gulf Olje, Makita, Vanline, Kulelagerhuset og Certex.

Takknemlig for at de velger oss
-Disse guttene er rutinerte i bransjen og de satser helhjertet. For vår del som leverer veldig bredt positivt at DE velger oss! Det konstaterer Frode Gundersen, distriktsansvarlig industri i LUNA Group til Norsk Byggebransje

-Det har vært en fornøyelse å hjelpe dem med å tegne butikken. Vi har hatt 4-5 mann i sving på Lillehammer og gleder oss til åpningen. LVHs butikken får en meget gunstig plassert langs E6, dette er en langsiktig satsing som gir et løft til hele regionen.​​​​​​​

LVH - Totalleverandør skapt for suksess
LVH AS / Norsk Byggebransje, Stian Andre Furuheim

Dette er nødt til å bli en suksess
-Vi satser sterkt i Norge og ser dette som en gyllen mulighet til å etablere oss i Innlandet. Kombinasjonen av våre produkter og den solide kompetansen disse guttene sitter på er nødt til og bli suksess!

-Vi har allerede erfart at de er en krevende kunde som vet hva de vil, det gjør at vi også må stå på for og møte deres behov og forventninger, smiler Mathias Bruland, Business Development Manager Norway for Dunlop Hiflex.

Åpningsfest tre dager til ende
-Åpningsfesten varer i tre hele dager, 2-4 September og inkluderer mange gode tilbud fra våre leverandør.

-Ja, så kommer ordføreren også, smiler gutta som fortsetter: Velkommen til årets «frakkeste» åpningsfest på Lillehammer!

LVH - Totalleverandør skapt for suksess
LVH AS / Norsk Byggebransje, Stian Andre Furuheim

Brennende engasjement
-Univern er alltid på utkikk etter dyktige forhandlere som brenner for jobben de gjør innen klær og verneutstyr. Lillehammerdistriktet har vært et distrikt preget av flere forhandlere og kjeder som selger de samme merkene, nå er det på tide med en forandring.

-Da vi kom i dialog med LHV AS viste de et engasjement og vilje som vi falt for umiddelbart, og det går spesielt på deres iboende ønske og vilje til å være kundenes beste valg.

-Dette har de alle forutsetninger for å klare med den lange erfaringen og kunnskapen de har fra tidligere, samtidig er de helt frittstående og frie for de restriksjoner og mangel på fleksibilitet en kjedetilknytning ellers ville gi.

-Kort oppsummert er det kombinasjonen av kompetanse, vilje, kunnskap og nettverk sammen med en utrolig positiv holdning som gjør LVH til en hovedaktør i Lillehammer/Gudbrandsdalen, forteller Jan Helt, distriktsansvarlig i Univern.