Thon Eiendom og direktør boligsalg, Tonje Marie Haugbro er alltid på jakt etter nye muligheter, gode idéer og innovasjon. De er allerede godt i gang med VR-visninger av leiligheter og digitalisering av kjøpsprosessen. De siste ukene har fremskyndet disse prosessene. Foto: Thon Eiendom

Ser muligheter i en annerledes situasjon

Alle bransjer har fått føle korona-tiltakene på kroppen, og både entreprenører og byggherrer må tenke nytt. Vi slo av en påskeprat med Tonje Marie Haugbro, direktør boligsalg hos Thon Eiendom, som i disse dager ikke er redd for å tenke nytt i en annerledes situasjon. 

Hva gjør dere for å holde hjulene i gang og holde humøret oppe i denne krevende tiden? 

- Vi bygger, utvikler og selger boliger. Vi er med gjennom hele byggeprosessen, fra tegnebord til nøkkelferdig leilighet. Det er viktigere enn noensinne at Thon Eiendom boligsalg tenker nytt og ser muligheter i en annerledes situasjon. Vi jobber kun med salg av nybygg og har mange nye boligprosjekter på gang, blant annet Strømmen Verksted, Skårerløkka i Lørenskog, Wessel Park i Vestby, Saras Hage og Solseilet i Tromsø.

Fikk du med deg: Grønn Byggallianse får Olav Thon Gruppen med på laget

-Vi tilbyr nå heldigitale kjøpsprosesser – fra visning via video til signering av kjøpekontrakt. Vi jobber også med produksjon av virtuelle visninger, samt videoopptak fra våre visningssenter og guidet visning via video med vårt salgsteam. Dette er både spennende og lærerikt – og noe vi håper kundene vil sette pris på i disse tider.

Kontakt Ellen hos Norsk Byggebransje

Individuelle private visninger 
Tett kontakt med kunder er avgjørende i deres bransje. Hvordan har dere løst dette i en tid hvor det er anbefalt at man holder seg hjemme og ikke er i nærkontakt med andre? 

-For å opprettholde effektivitet og et godt samarbeid, har vi på boligsalg regelmessige videomøter på Skype. I tillegg har vi digitale kaffepauser for å opprettholde det sosiale. Et godt arbeidsmiljø og godt humør er viktig for oss, og spesielt nå.  

-Smitteverntiltakene i Norge har endret økonomien til mange, men vi opplever fortsatt god interesse for våre boligprosjekter. Kundene våre er alltid i fokus og vi tilrettelegger etter beste evne for å tilfredsstille behovene de har. Vi tilbyr blant annet individuelle privatvisninger på våre visningssentre på en sikker og trygg måte. 

-Vi passer på god hygiene og følger alle retningslinjer fra helsemyndighetene. 

Les også: Thon Eiendom inviterer på VR-visning av leiligheter
 
Har de siste ukene skapt nye idéer, tankesett eller muligheter i virksomheten?

-Thon Eiendom boligsalg er alltid på jakt etter nye muligheter, gode idéer og innovasjon. Vi var allerede i gang med VR-visninger av våre leiligheter og digitalisering av kjøpsprosessen, og de siste ukene har fremskyndet disse prosessene. 

-Det er lærerikt å se hvordan markedet endrer seg. Her må man henge med og tenke kreativt på nye måter.

Norsk Byggebransje på LinkedIn
Følg Norsk byggebransje på Instagram|Norske Byggeprosjekter

Kunden kommer alltid først 
Thon Eiendom har en rekke spennende prosjekter på gang flere steder i Norge. Hvordan ser dere for dere tiden som kommer dersom korona-tiltakene skulle bli langvarige? 

-For oss er det viktig å bruke tiden på våre kunder og sørge for at de til enhver tid får personlig oppfølging med privatvisning og nødvendig informasjon. De fleste av våre boligprosjekter har tilnærmet normal fremdrift og vi jobber særdeles tett med våre totalentreprenører for å sikre at fremdriften opprettholdes. 

Vi takker for praten og ønsker deg og alle Thon Eiendoms ansatte en flott påske, som for din egen del blir tilbrakt? 

-Hjemme med kanotur og telt i nærområdet,- og ikke minst påskeegg-skattejakt.