Veidekke ASA: Moderniserer studentboliger i Oslo
Oppdraget omfatter innvendig ombygging av eksisterende leiligheter i to studentboligbygg. I hovedsak betyr det ombygging fra bofelleskap hvor fire-fem personer har delt kjøkken og bad til ett-roms leiligheter med eget bad og kjøkken. Foto: Kjetil Ree
Sist oppdatert: 20-11-2020

Sogn Studentby får makeover

Veidekkes datterselskap Seby AS melder at de har fått oppdraget med å rehabilitere og bygge om 176 leiligheter i Sogn Studentby, for Studentsamskipnaden SiO. Kontrakten er en totalentreprise i samspill der foreløpig kontraktssum er estimert til 130 millioner kroner ekskl. mva.

Oppdraget omfatter innvendig ombygging av eksisterende leiligheter i to studentboligbygg. I hovedsak betyr det ombygging fra bofelleskap hvor fire-fem personer har delt kjøkken og bad til ett-roms leiligheter med eget bad og kjøkken.

Videre skal det etableres balansert ventilasjon og all teknisk infrastruktur i de to byggene skal skiftes ut. Det blir også noen endringer i bærekonstruksjoner med åpninger i bærende vegger og nødvendige branntekniske tiltak.

- Vi takker for oppdraget og ser fram til å ta fatt på nok et flott samspillsprosjekt i samarbeid med SiO. De bærekraftige løsningene i alle fasene av byggeprosjektet er i tråd med Seby og Veidekkes miljøambisjoner, sier daglig leder Bjørn Ove Liavaag i Seby AS.

Prosjektet gjennomføres som fossilfri byggeplass. Byggestart er planlagt i juli 2021 med ferdigstillelse i mai 2022.

SV Asfalt AS - Graving, Asfalt og steinlegging |Ørjen