Solid Elektro| Ikke alt handler om business i korona tider
- Å strekke ut en hjelpende hånd gir også våre medarbeidere enda mer arbeidsglede og vi håper enda flere bedrifter tilbyr litt av sine tjenester til de trengende i disse dager. Kabat Azari. Foto: Solid Elektro 

Ikke alt handler om business

Samhold og evnen til å spre glede og energi, er viktig når det ser som mørkest ut. Hos Solid Elektro i Oslo, har ledelsen tatt dette til nye høyder og stiller opp gratis for frivillige hjelpeorganisasjoner i en vanskelig tid.

Vi tok oss en kjapp påskeprat med daglig leder Kabat Azari, som trekker fram et kollegialt arbeidsmiljø med åpenhet, forståelse og respekt for hverandre, som ekstra viktig i denne tiden. 

Godt humor og positiv energi
Solid Elektro er lett å legge merke til i sosiale medier, med mye godt humør og positiv energi. Hvor viktig har en positiv stemning vært den siste tiden?

-Vi, som mange andre, prøver å holde motet oppe i denne vanskelige tiden og bidra der vi kan for fellesskapet. Det skulle bare mangle at vi bruker våre kompetente og fantastiske ansatte til noe positivt, som å strekke ut en hjelpende hånd til frivillige hjelpeorganisasjoner.
 
-For å holde hjulene i gang, har det vært viktig for oss å ivareta de relasjonene vi har med våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører ved å holde en åpen og ærlig dialog. Vi er en bedrift med godt kollegialt arbeidsmiljø der terskelen for litt spøk og moro på jobb er lav og dette kommer veldig godt med i disse dager da alle har behov for litt positivitet.

Kontakt Ellen hos Norsk Byggebransje

Åpenhet, forståelse og respekt
-I disse dager er det ekstra viktig å være åpen med hverandre og være der for hverandre. Alle spørsmål og bekymringer som de ansatte måtte ha blir kommunisert med åpenhet av daglig leder og han er tilgjengelig på telefon hele dagen for de ansatte.

-Vi jobber kontinuerlig for et godt arbeidsmiljø med åpenhet, forståelse og respekt for hverandre, og dette har vi klart hittil.

-Det er også viktig å påpeke at det er naturlig å være bekymret for arbeidsplasser i disse tider siden mye er usikkert, men vi håper å kunne stå på beina så lenge vi kan og skal prøve å være en av de siste som kaster inn håndkleet.

-Humor og glede er også ekstra viktig i disse dager, for veldig mye i media handler om koronaviruset, usikkerheten og naturligvis negativitet knyttet dette. Det er viktig å være positive og oppmuntre hverandre.
 
Har de siste ukene skapt nye idéer, tankesett eller muligheter internt? 

-De siste ukene har vi begynt å tenke nytt og langsiktig fordi vi ønsker å være et godt eksempel innen bransjen og tenke nyskapende. Selv om vi er i en veldig spesiell tid der mange er i karantene og i faresonen, har denne tiden også lært oss at det er ekstra viktig at vi hjelper hverandre og er der for hverandre. 

-Alt handler ikke om business i disse dager. Det er viktigere for oss å ta vare på hverandre og våre kunder

-Å strekke ut en hjelpende hånd gir også våre medarbeidere enda mer arbeidsglede og vi håper enda flere bedrifter tilbyr litt av sine tjenester til de trengende i disse dager.

Norsk Byggebransje på LinkedIn
Følg Norsk byggebransje på Instagram|Norske Byggeprosjekter

Med et ønske om å tenke nytt og være en av de siste som eventuelt må “kaste inn håndkleet”, hvilke type oppdrag står øverst på ønskelisten for deg og Solid Elektro i tiden som kommer? 

-Kapasiteten vår rekker til både små og store oppdrag, men øverst på ønskelista står prosjektjobber, for da vi kan se lenger frem i horisonten og sikre videre drift lenger. Samtidig er serviceoppdrag noe vi alltid kommer til å bistå kundene våre med siden dette er vår sterkeste side.

Vi takker for praten og ønsker deg og alle deres ansatte en flott påske, som for din egen del blir tilbrakt hvor?

-Hjemme med kone og barn, så vi følger myndighetens råd om å holde oss smittefri. Avslutter Azari.

Om Solid Elektro AS
Solid Elektro er ledende innenfor elektroarbeid. Vi har flere års erfaring i bransjen og våre fagfolk er sertifiserte og har kompetansen som kreves for å yte det aller beste av service. Vi leverer alle typer tjenester, som for eksempel installasjon av smarthusløsninger, ladestasjoner, sikringsskap og el-installasjoner. Vi er DSB-registrert og EKOM-sertifisert, i tillegg til å være en godkjent lærlingbedrift.