Byggmax åpner over 4 mål med byggevare på Jåbekk Øst. Selve varehuset og kaldhallen er 1 348 kvadratmeter stort.
Her skal Byggmax åpne sitt nye varehus i Mandal. Byggevarekjeden Byggmax har spesialisert seg på billige byggevarer til hjemmefiksere og har de siste årene scoret bra på lokale og nasjonale pristester. Foto: Byggmax ​​​​​​​
Sist oppdatert: 17-01-2023

Byggmax åpner varehus i Mandal

Byggevarekjeden Byggmax bekrefter etablering i Mandal. Planlagt åpning for det nye varehuset er mars 2023.

Byggmax åpner over 4 mål med byggevare på Jåbekk Øst. Selve varehuset og kaldhallen er 1 348 kvadratmeter stort.

- Vi gleder oss stort til å åpne i Mandal. Beliggenheten er helt perfekt for Byggmax med kort vei for både hytteeiere og mandalitter.

-Nå gleder vi oss til å åpne i Norges sydligste by, sier Frederik Staudt som er regionssjef i Byggmax, i en melding. 

Byggevarekjeden Byggmax har spesialisert seg på billige byggevarer til hjemmefiksere og har de siste årene scoret bra på lokale og nasjonale pristester. 

Port Innlandet - Volmax Hamar

- Det er ingen tvil om at nordmenn elsker å pusse opp både hjemme og på hytta.

-Vi har allerede fire butikker i Agder og fått god mottagelse. Nå gleder vi os skikkelig til å bli bedre kjent med mandalittene, sier Niklas Hamberg som er Norgessjef i Byggmax.

Byggevarekjeden for hjemmefiksere

Byggmax er en av få kjeder i byggevarebransjen som satser på hjemmefikseren. Nesten alle de andre store byggevarekjedene retter seg mest mot håndverkere og proff-markedet, med egne rabattavtaler og dyre medlemskap. Byggmax henvender seg derimot bevisst mot det private markedet.

- I Byggmax er vi på hjemmefikseren sitt lag. Vi synes det er rart at en hjemmefikser må betale 100 kroner for en hammer, mens en proff skal betale 50.

-Slikt gir ikke mening for oss her i Byggmax. For mens de store byggevarekjedene i Norge prioriterer håndverkere og proff-markedet, satser vi på hjemmefikseren.

-Vi setter ikke prisene etter hva leverandørene tar betalt, vi setter prisen for å alltid være billigst. Derfor får alle den samme lave prisen hos oss, forteller Niklas Hamberg.

Norgessjefen registrerer at flere og flere har fått øynene opp for små hobbyprosjekter i hjemmet. Med åpningen av kjedens 45. varehus i Mandal får enda flere muligheten til å realisere byggedrømmen uten å betale for mye.

Savner bedre lobbyister til betongindustrien

- Konkurransen i Mandal tilspisser seg med flere etableringer av større og mindre byggevarekjeder. Det er vi i Byggmax glad for!

-Vi jobber steinhardt for at både små og store prosjekter skal være så billig som mulig. Byggmax er best i bransjen på prisgaranti.

-Hvis du har kjøpt noe hos Byggmax, og en lokal konkurrent setter ned prisen inntil syv dager senere, så gir Byggmax deg tilbake 110% av prisforskjellen. Det tror jeg kommer innbyggerne i Mandal til gode, avslutter Niklas Hamberg.

Vil ansette lokalt

Byggmax sitt mål er å rekruttere medarbeidere fra nærområdet, og vil ha behov for flere ansatte i høysesong.

- Vi går straks i gang med å rekruttere. Byggmax ønsker alltid å være med å bygge lokalsamfunnet med mer enn planker og spiker. Vi er av de få stedene du kan komme med to never og god arbeidslyst, og jobbe deg opp i systemet.

-Rundt om i landet har vi flere butikksjefer som har kommet inn via arbeidstrening. Gode trygge arbeidsplasser i et godt arbeidsmiljø er kanskje vårt viktigste bidrag til samfunnet.

-Vi er ikke så opptatt av lang erfaring, men er på utkikk etter noen som ønsker å lære og utvikle seg i systemet. I andre varehus har vi hatt et godt samarbeid med NAV, og vi skal undersøke mulighetene for tilsvarende samarbeid i Mandal, forteller Frederik Staudt.

Utleier Helge Aasli i God Driv er strålende fornøyd med at Byggmax har valgt å etablere seg i Mandal.

- Byggmax blir et veldig fint tilskudd til området. Vi jobber med å få på plass flere gode konsepter som utspiller hverandre godt, og gleder oss til at Byggmax åpner dørene for alle hobby- og proffsnekkere i Mandal, forteller prosjektleder Helge Aasli i God Driv.