AF bygger Storøykilen
I Storøykilen skal OBOS bygge 400 miljøvennlige boliger, bestående av både leiligheter, parkvillaer og rekkehus, med størrelse fra cirka 40 til over 190 kvadratmeter. Første trinn består av 103 leiligheter fordelt på 3 leilighetsbygg med underliggende parkeringskjeller. Ill. Aracasa Arkitekter.
Sist oppdatert: 21-11-2020

AF skal bygge leiligheter for OBOS på Fornebu

I Storøykilen på Fornebu skal OBOS bygge rundt 400 miljøvennlige boliger, bestående av leiligheter, parkvillaer og rekkehus, med størrelse fra cirka 40 til over 190 kvadratmeter

Første byggetrinn vil bestå av 103 leiligheter og skal bygges av AF Gruppen, men byggestart april 2021. 

Les også: OBOS og AF bygger 200 boliger sentralt i Ski

Storøykilen trinn 1 består av 103 leiligheter fordelt på 3 leilighetsbygg med underliggende parkeringskjeller. Boligene har god standard og gjennomtenkte materialvalg, og ligger i umiddelbar nærhet til Nansenparken og Oksenøya på Fornebu. Boligene skal bygges etter høye miljøkrav og miljøsertifisertifiseres BREEAM Very good.

Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på MNOK 337 eks. mva. Etter planen skal byggingen starte i april 2021 med forventet ferdigstillelse i 2. kvartal 2023.

Fikk du med deg: AF Gruppen kjøper Betonmast

-Vi har hatt et godt samarbeid med OBOS Fornebu fram til dagens kontraktsignering. Nå ser vi fram til å gå inn i gjennomføringsfasen med å skape gode boliger med høye miljøkrav sammen med den ledende aktøren innen eiendomsutvikling på Fornebu, sier Tormod Solberg, konserndirektør bygg i AF Gruppen, i en melding.