TOOLS fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker
– Det er en sann glede å få være med på jakten etter Norges Hyggeligste Håndverker også i 2021. I TOOLS setter vi stor pris på at vi får lov til å jobbe med fantastisk mange hyggelige håndverkere hver eneste arbeidsdag, sier Anders Olaussen, Markedskommunikasjon- og medieansvarlig i TOOLS.  Foto: Solveig Grande, Grandefoto AS
Sist opppdatert: 13-04-2021

TOOLS fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

– Det er viktig å styrke håndverksbransjen og det positive budskapet til Norges Hyggeligste Håndverker stiller vi oss 100% bak, sier Anders Olaussen i TOOLS.

27. april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for femte året på rad. TOOLS har vært med på reisen siden oppstarten i 2017 og deltar også i år! Som en ledende aktør innen verktøy og utstyr til proffen går TOOLS naturlig inn som sponsor i prosjektet.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er glad for å ha med å ha TOOLS på laget.

– Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem og gi noe tilbake til alle de hyggelige og dyktige håndverkerne vi har i dette landet. TOOLS har støttet disse verdiene fra vi startet og har alltid vært dyktige til å heie frem håndverkerne. At de deltar år etter år gir en verdifull kontinuitet i arbeidet vårt, sier Husstad-Nedberg, i en melding. 

– Det er en sann glede å få være med på jakten etter Norges Hyggeligste Håndverker også i 2021. I TOOLS setter vi stor pris på at vi får lov til å jobbe med fantastisk mange hyggelige håndverkere hver eneste arbeidsdag.

-Ekstra hyggelig er det å se at vi får inn stadig flere dyktige kvinnelige håndverkere. Dette vil vi fokusere på også i år, sier Anders Olaussen, Markedskommunikasjon- og medieansvarlig i TOOLS. 

Saken fortsetter under annonsen. 

  • slide
  • slide

Håndverksbransjens største og viktigste kåring
Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Fjorårets kåring knuste alle tidligere rekorder hva gjelder engasjement.

Hele 1433 håndverkere fra hele landet ble nominert, og over 364 000 stemmer ble registrert. Husstad-Nedberg bekrefter at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen vil fortsette å vokse.

– Vi har gitt folket muligheten til å hylle håndverkerne, og de har grepet muligheten med begge hendene. Tallene taler for seg selv og viser at Norges Hyggeligste Håndverker nå er bransjens største og viktigste kåring, sier Husstad-Nedberg.

Han er ikke bekymret for at engasjementet vil synke når man nå går inn i sin femte sesong.
Faktisk mener han at man bare har skrapt overflaten.

– Det er fortsatt titusenvis av håndverkere der ute som enda ikke er nominert. Vi har økt kjennskapen til kåringen år for år, men ser at det fortsatt er flere målgrupper vi ikke har klart å engasjere like mye som vi ønsker. Et av målene for årets kåring er å få flere nominerte lærlinger, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker
Vi hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen ønsker vi å løfte bransjens omdømme i befolkningen, og slik bidrar kampanjen også til å styrke rekrutteringen til yrkesfagene.

Hver dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmet sitt og de aller fleste kundene er veldig fornøyde med jobben som gjøres. Likevel fremstilles bransjen ofte negativt og det er sjelden man leser gladsakene om håndverkere. Norges Hyggeligste Håndverker ønsker å vise frem de dyktige og hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene våre, og gi dem den positive oppmerksomheten vi vet de fortjener!

Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og
Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene. Sammen som lag
utgjør aktørene en betydelig styrke, og vi gleder oss over å gi tilbake til samfunnet og bransjen vi
jobber i.