Oras Armatur er stolt sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker
-Håndverkerfaget er noe folk jobber med hver dag og er stolte av, og vi gleder oss til til å se mange gode kanditaturer og vise allmenheten alle de flinke rørleggerne i Norge, sier Lars Erik Fossum, Country Manager i Oras Armatur. Foto: Oras 
Sist oppdatert: 23-04-2021

Oras Armatur - Stolt sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker

Norges Hyggeligste Håndverker, kåringen der folket løfter frem den hyggeligste håndverkeren, arrangeres for femte gang i år. I september kåres Norges hyggeligste rørlegger, og Oras Armatur er stolt sponsor av kåringen.

18. september er det stor finale hvor det kåres kategorivinnere – blant annet Norges Hyggeligste Rørlegger - og til slutt en hovedvinner. Hovedprisen deles ut av ingen ringere enn kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby. Oras er stolt sponsor av kåringen, og heier naturligvis litt ekstra på rørleggerne i år!

Fokus på de gode fagfolkene
Kåringen Norges Hyggeligste Håndverker er et felles initiativ på tvers av håndverkerbransjene for å skape stolthet og engasjement for yrkene. I 2020 var det 3586 nominasjoner, i år håper og tror folkene bak kåringen å se enda flere nominerte.

Kåringen vil løfte frem de gode historiene om håndverkerne som fortjener positiv oppmerksomhet. I tillegg til å kåre «Norges Hyggeligste Håndverker», kåres vinnere i syv underkategorier, deriblant «Norges Hyggeligste

Rørlegger». Oras Armatur er sponsor for rørleggerkategorien
–Når jeg hørte om initiativet tenkte jeg umiddelbart at dette var noe jeg ville være med på. Å slå et slag for alle de dyktige norske håndverkerne der ute i landet er viktig, både med tanke på fremtidig rekruttering til yrkesfag og fordi det er en yrkesgruppe som fortjener all den rosen de kan få, sier kunnskapsminister Guri Melby.

Oras Matt Black Edition – for kraner som inntar hovedrollen
–Vi er opptatt av å støtte rørleggerfaget, og løfte frem rørleggerne blant håndverkerne. Vi vet at det finnes mange gode rørleggere der ute, og da er det viktig å være med å hylle de.

-Håndverkerfaget er noe folk jobber med hver dag og er stolte av, og vi gleder oss til til å se mange gode kanditaturer og vise allmenheten alle de flinke rørleggerne i Norge, sier Lars Erik Fossum, Country Manager i Oras Armatur.

Vinneren av rørleggerkategorien får tittelen Norges Hyggeligste Rørlegger, og Oras Twista kjøkkenkran, Oras Twista servant og Oras Nova dusjkran med rain shower (verdi 21.500,- inkl.mva) & digitale hånddusjen Oras Hydractiva digital 242405 (verdi 1690,- inkl.mva).

De to finalistene som ikke vinner får den digitale hånddusjen Oras Hydractiva Digital 242405
(verdi 1.690,- inkl mva).

Oras Armatur er stolt sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker
Oras Hydraciva Digital – spar energi og vann med liten innsats. Foto: Oras

Vinneren av rørleggerkategorien går så videre i konkurransen om å vinne tittelen Norges Hyggeligste Håndverker og hovedpremien i konkurransen som er fri leasing i 3 år av en Volkswagen Transporter eller Caddy på grønne skilter. Vinneren kåres i samarbeid med en fagjury 18. september 2021.
 
Hva er Norges Hyggeligste Håndverker?
Kåringen Norges Hyggeligste Håndverker er et felles initiativ fra ledende aktører i håndverksbransjene som mener det er på tide å slå et slag for håndverkerne. Målet med kåringen er å skape stolthet og engasjement for håndverksyrkene, gjennom å løfte frem de gode historiene om flinke fagfolk som gjør en solid jobb for kunden.

Vi mener håndverkerne fortjener mer positiv oppmerksomhet, derfor kårer vi Norges Hyggeligste Håndverker.
Bransjen blir i alt for stor grad omtalt negativt og dette skader omdømmet og reduserer rekrutteringen til fagene.

Skal vi snu denne trenden må mange bransjeaktører ta et valg om å bidra sterkere til å få frem de positive sidene ved bransjen vår. Kåringen er en fin måte å vise frem dette på, samt inspirere ungdom gjennom gode rollemodeller.

Hvem står bak Norges Hyggeligste Håndverker?
Kåringen Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore og Mittanbud i 2017 og gjennomføres i samarbeid med Volkswagen Nyttekjøretøy, TOOLS, Hultafors, Oras, El-proffen, Würth, ELKO, Norsk Byggebransje og Boligmappa.

Om Norges Hyggeligste Håndverker
Kåringen starter 27. april og alle kan gå inn og nominere en håndverker.
Finalister velges ut 10.august
Vinneren kåres i samarbeid med en fagjury 18. september 2020.
I tillegg til Norges Hyggeligste Håndverker kåres det vinnere i 7 underkategorier: rørlegger, snekker/tømrer, maler, mur & betong, elektriker, lærling, samt en åpen kategori for andre bransjer.

Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, stemmer, engasjement, service og gode kundeopplevelser. Les mer om kåringen, eller nominer en håndverker på www.hyggeligste.no

Norges hyggeligste håndverker 2021