Norges hyggeligste håndverker - Nå kan du nominere
-Jeg har tatt på meg min fine blå hjelm for å støtte kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker. Det er en bransjekåring for å løfte frem og hylle alle de flotte håndverkerne vi har i Norge. Regjeringen har gjort mye for at flere skal velge yrkesfag, for uten håndverkerne våre går ikke Norge rundt. Erna Solberg, Foto: Statsministerens kontor: 
Sist oppdatert: 27-04-2021

NÅ går startskuddet! Hvem vil du nominere? 

I dag, 27. april 2021 kl 12:00 går startskuddet for kåringen av «Norges Hyggeligste Håndverker» for femte gang. 

-Vi ønsker å løfte frem alle de dyktige, flinke og hyggelige håndverkerne vi har i Norge, og på denne måten skape enda større stolthet rundt håndverksfagene, sier prosjektleder Benjamin Husstad-Nedberg i Norges Hyggeligste Håndverker. 

-Norsk Byggebransje har fulgt kåringen gjennom alle år og vi er stolte over å tre inn som samarbeidspartner til årets kåring.

-Som et ledende bransjenettsted innen byggebransjen ønsker vi å bidra gjennom å formidle gode og fine historier fra bransjen samt skape oppmerksomhet rundt selve kåringen, sier ansvarlig utgiver, Ellen Øiesvold Palsén. 

-En honnør til arrangørene som har engasjert hele Norges politiske elite og skapt et stort, bredt engasjement for håndverksfagene allerede i pre-lanseringen. Dette er stort å være med på.

Erna Solberg, Foto: Statsministerens kontor: 
-Jeg har tatt på meg min fine blå hjelm for å støtte kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker. Det er en bransjekåring for å løfte frem og hylle alle de flotte håndverkerne vi har i Norge. Regjeringen har gjort mye for at flere skal velge yrkesfag, for uten håndverkerne våre går ikke Norge rundt!

Kjell Ingolf Ropstad: 
-Jeg har tatt på meg denne fine hjelmen for å støtte kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker. Dette er en bransjekåring som løfter frem og hyller alle de flotte håndverkerne vi har i Norge, og som bygger Norge hver eneste dag 👩‍🔧👨‍🔧🛠 Vi har gjort mye for at flere skal velge yrkesfag, for uten håndverkerne våre går ikke Norge rundt!

-Vi håper og tror årets kåring kommer til å løfte kåringen til nye høyder. Gjennom pandemien har stolte håndverkere og hele byggenæringen gjort en fantastisk jobb med å holde hjulene i gang. Nå er det på tide rette et positivt søkelys på alle som fortjener det! Fortsetter Øiesvold Palsén

Det lønner seg å være hyggelig! Det kan vinneren av kåringen i 2020, Alexander Nygaard-Andersen bekrefte

-Det er en flott gjeng sponsorer og samarbeidspartnere vi tar plass ved siden av. Talkmore bedrift (tidligere Dipper) og Mitt Anbud står bak kåringen, sammen med Boligmappa, Elko AS, Hultafors, Würth, Oras, El-Proffen, Tools, WorldSkills Norway og Volkswagen Nyttekjøretøy skal vi gjøre det vi kan for å løfte årets kåring. 

-Endelig er vi i gang og vi kan si: Hvem vil du nominere? Nominer din kandidat her: hyggeligste.no

Norges hyggeligste håndverker

Regler:
- Alle kan nominerer kandidater på hyggeligste.no
- Nominasjoner blir gitt med fullt navn og vises frem til den nominerte.
- Den nominerte må deretter godkjenne nominasjonen
- Kampanjemedarbeidere leser så gjennom nominasjonen før den publiseres på kampanjesiden
- Finalister og vinnere velges av juryen, basert på flere kriterier: Antall nominasjoner, nominasjonsteksten, antall stemmer, intervjuer og lignende, juryens helhetsinntrykk

Vinnere kåres 18. september

Kriterier:
- Den nominerte leverer gode tjenester men har også det ekstra glimtet i øyet, de sosiale evnene, den gode latteren eller greier på annet vis å skape hyggelige kundeopplevelser.
- Den nominerte må være en dyktig og seriøs fagperson og håndverker (eller lærling) av yrke
- Håndverkeren må jobbe i eller eie en bedrift som kan fremlegge skatte- og mva.-attest ved forespørsel

Om Norges Hyggeligste Håndverker
Vi hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen ønsker vi å løfte bransjens omdømme i befolkningen, og slik bidrar kampanjen også til å styrke rekrutteringen til yrkesfagene.

Hver dag inviterer tusenvis av nordmenn en håndverker inn i hjemmet sitt og de aller fleste kundene er veldig fornøyde med jobben som gjøres. Likevel fremstilles bransjen ofte negativt og det er sjelden man leser gladsakene om håndverkere. Norges Hyggeligste Håndverker ønsker å vise frem de dyktige og hyggelige fagfolkene som bygger og fikser hjemmene våre, og gi dem den positive oppmerksomheten vi vet de fortjener!

Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Dipper, nå Talkmore og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene. Sammen som lag utgjør aktørene en betydelig styrke, og vi gleder oss over å gi tilbake til samfunnet og bransjen vi jobber i.