– Vi er svært fornøyd med fortsatt å være hovedsponsor for en kåring som skaper så mye engasjement og stolthet hos håndverkerne, sier Ingvild Øversveen, markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS. Foto: NHH
Sist oppdatert: 06-12-2021

Stolt sponsor fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste 

I april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad. I dag ble det klart at Volkswagen Nyttekjøretøy fortsetter som hovedsponsor.

2022 blir femte året de er hovedsponsor for kåringen. 

– Vi er svært fornøyd med fortsatt å være hovedsponsor for en kåring som skaper så mye engasjement og stolthet hos håndverkerne, sier Ingvild Øversveen, markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS.

Markedssjef Ingvild Øversveen vil dessuten også være medlem av juryen, som har det krevende og givende arbeidet med å velge de 21 finalistene i 2022 og hovedvinneren ut fra tusenvis av nominerte håndverkere.

– En omfattende og seriøs kåring som dette, som jobber for å heve håndverks bransjens omdømme og sette positivt fokus på gode rollemodeller, vil vi gjerne være en del av, sier Øversveen.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at Volkswagen Nyttekjøretøy er med videre som hovedsponsor.

– Vi er stolte over igjen å få til et nært samarbeid med Volkswagen Nyttekjøretøy og det kvalitetsstempelet det er for kåringen å ha “Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul” på laget.

-De fleste håndverkere er avhengig av kvalitet, praktiske løsninger og kjørekomfort i arbeidshverdagen, derfor er hovedpremien i kåringen meget ettertraktet.

I 2021 fikk en overbegeistret vinner, rørlegger Hussein El Haddaoui, velge mellom fri leasing i 3 år av en Volkswagen Transporter eller Caddy Cargo. Vinneren av kåringen i 2022 kan med andre ord glede seg, forteller Benjamin Husstad-Nedberg.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring
Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverks fagene.

Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Gjennom dette arbeidet inspirerer vi ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2021 kom det inn over 2000 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg bekrefter at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener.

-Vi gir folk muligheten til å hylle dem, og den sjansen er det svært mange som ser verdien av og benytter seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker
● Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og
Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.
● Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.
● Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra
håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.
● Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.
● Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer
etter påske 2022 og prisutdelingen finner sted i september 2022.