Norsk Byggebransje og Norges Hyggeligste Håndverker utvider samarbeidet for tredje år på rad. Fra venstre Ellen Øiesvold Palsén, Ansvarlig utgiver Norsk Byggebransje og Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker. Foto: Norsk Byggebransje
Sist oppdatert: 07-03-2023 

Norsk Byggebransje fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste 

Norske håndverkere er verdens beste!

-Det er en spontan og subjektiv uttalelse, men den kommer fra hjertet, sier ansvarlig utgiver Ellen Øiesvold Palsén.

-Vi lar oss stadig imponere over stolte håndverkere over hele landet, som daglig bruker all sin kompetanse for å veilede, vedlikeholde, renovere, montere og bygge nytt.

-Vi snakker daglig med kvalitetsbevisste håndverkere som med respekt for eget og andres fag leverer håndverkstjenester på høyt faglig nivå.

-Det handler om en yrkesgruppe som forholder seg til forskrifter, regler og standarder i det daglige. Håndverkere som vet hva som skal gjøres og sørger for at jobben blir gjort, uansett vær & vind, urolige tider eller med medvind i seilene.

Byggebransjens spellemannspris

-Selvsagt fortjener de å bli hyllet etter alle kunstens regler! Derfor fornyer vi med den største selvfølge samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker og fortsetter å fortelle de positive historiene, avslutter Øiesvold Palsén.

Fornyer samarbeidet med Norsk Byggebransje for tredje året på rad

-Dette gjør vi fordi vi deler felles verdier og mål. Både Norsk Byggebransje og Hyggeligste ønsker å fokusere på de gode historiene fra bransjen, for å skape en motvekt til all den negative medieomtalen.

-Dette gjør vi gjennom å fortelle om suksesshistorier, om samarbeid som fungerer og ved å løfte gode rollemodeller.

- Dette er avgjørende for å styrke rekrutteringen til bransjen og slik styrke håndverksbransjen på sikt, sier Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker.

-I en undersøkelse gjennomført av Norstat, for Mittanbud dokumenteres effekten kåringen har i befolkningen.

- Vi ser av at kjennskap til Norges Hyggeligste Håndverker har en klar korrelasjon med positive holdninger til bransjen. Sammen med Norsk Byggebransje og alle våre andre sponsorer ser vi fram til fortsette det viktige arbeidet også i 2023, avslutter Husstad-Nedberg.