Sist oppdatert: 15-08-2022

En av disse er Norges Hyggeligste Håndverker 2022

Årets kåring av Norges Hyggeligste Håndverker er den sjette i rekken og Norsk Byggebransje er stolt sponsor av årets kåring.

Gjennom hele nominasjons perioden har vi kost oss på en reise sammen med en proff arrangør, engasjerte sponsorer og ikke minst, stolte håndverkere over hele landet. 

Engasjementet er større enn noen gang, det samme er ønsket om å løfte mennesker, fag og bransjer i tillegg til å bidra til økt rekruttering til yrkesfagene. Du kan lese intervjuer med flere av de involverte under bransjeprat 

Hele Norge har engasjert seg i kåringen og engasjementet er større enn noen gang. Siden avspark i april er det kommet inn over 3 000 nominasjoner og 130 000 stemmer totalt.

Juryen har hatt en krevende oppgave med å velge ut 21 finalister. Faglig dyktighet, seriøsitet og erfaring er selvsagt viktig når vi velger håndverker, men vel så viktig er god samarbeidsevne, humør og respekt for kunden. Dette skal til for å bli Norges Hyggeligste Håndverker

I dag, 15 august ble de 21 finalistene presentert
Nå nullstilles tidligere stemmer og i finale perioden fra august til september kan man kun stemme på finalekandidatene.

På finalen i Oslo 24. september 2022 kårer juryen først syv kategori vinnere, før det blant disse til slutt kåres en hovedvinner som får den gjeve tittelen Norges Hyggeligste Håndverker.

Vi gratulerer årets finalister, les mer og stem i vei! 

Mur og betong

Maler

Snekker / tømrer

Elektriker

Rørlegger

Lærling

Åpen kategori: Andre bransjer