Mimax - Ledig stiling

Annonsørinnhold 

Mimax Asfalt og Betong AS

Fellesnevneren for oss som jobber i og for Mimax, er kunnskap om det vi driver med og det våre kunder er opptatt av, stolthet over jobben vi gjør og viljen til å bli bedre. Vi er seriøse rådgivere og hjelper våre kunder å få best mulig resultat til en fornuftig pris. 

Kjerneboring
Mimax har kjerneboret og saget i betong siden slutten av 1960-tallet og var et av de første firmaene i Norge som spesialiserte seg på dette. Vi utfører alt innen boring i stein, betong, asfalt, leca etc. 

Vi produserer og leverer noen av de beste borene på markedet, dette fordi vi har kontroll med de forskjellige komponentene og egenproduksjon med kvalitetssikring og kontroll. 

Betong- og asfaltsaging, betongsliping og pelekapping
Med HMS og sikkerhet for våre omgivelser, ansatte og kunder i fokus, har vi kraftige veggsager for de tøffe jobbene, håndsager og slissesager for de lette. Rett person på rett plass, med riktig utstyr, opplæring og kunnskap! 

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging
Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging

Lett riving
Når byggherre vil beholde konstruksjonen av bygget, men å rive alt innvendig stiller vi med slagkraftig mannskap. Vi stripper bygget ned, alt fra vegger til det elektriske. Betongriving utfører vi med riverobot eller gravemaskin

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging
Mimax - Norges største innen kjerneboring, betongsaging og riving

Utemiljø - gress, asfalt, stein, planter og belysning
Vår viktigste oppgave er å bistå våre kunder fra planer til ferdig løsning. Samarbeid er stikkord og våre løsninger er basert på bruk av kvalitetsprodukter og løsninger som varer. 

Vi kan utføre og bistå alle typer utemiljøtjenester fra drenering, belegningsstein, betongstøping og graving.

Mimax - Utemiljø
Mimax Asfalt og Betong - Asfalt og utemiljø

Vi søker flere dyktige medarbeider - Finn ut mer...

Akutteam for proff og privatmarkedet
-Vårt akutteam for kjerneboring og betongsaging har ressurser til å rykke ut på kort varsel også utenfor ordinær arbeidstid fra Tønsberg til Moss. Akutteamet når du på vakttelefon 32 84 74 00.

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging