Nøkkelfrie tilganger til dører og fellesdører. Slipp inn beboere, håndverkere, leverandører, leietaker, og gjester uten å gi dem fysiske nøkler eller møte dem i døren. Foto: Keyfree
Sist oppdatert: 30-01-2024 Annonsørinnhold

Keyfree låser opp hverdagen 

I en travel hverdag kan nøkler, brikker og adgangskort komme på avveie. Dette kan skape kostnader og sikkerhetsavvik. I dagens marked er digitale nøkler et viktig verktøy med tanke på sikkerhet og tilgjengelighet.

Med Keyfree sine digitale låser kan man sikre tilgang helt uten bruk av tradisjonelle nøkler. Via Keyfree-appen kan man enkelt og sikkert administrere alle dører, og enkelte gi tilgang til både gjester, håndverkere, vaskehjelp og andre.

Når besøket er over, sletter man tilgangen like enkelt.

For hvem og hvor passer Keyfree

Keyfree har som målsetning å skape en tryggere og mer effektiv hverdag for:

  • Små og mellomstore bedrifter
  • Byggdriftere
  • Klubbhus og foreninger
  • Borettslag og sameier
  • Utleiere
  • Privatbolig, leiligheter og på hytta

Modernisering av eksisterende anlegg

Med Keyfree kan du kostnadseffektivt modernisere ditt eksisterende adgangskontrollsystem. De allerede eksisterende låsene fortsatt virke som de gjør i dag, men kan i tillegg låses opp uten nøkler, brikker eller nøkkelkort.

Med det skjulte anlegget fra Keyfree har du muligheten til å ta vare på antikvariske bygg og ta vare på den kulturhistoriske verdien av bygget med en sømløs montering.

Samarbeidspartnere 

Utvidelsesmuligheter med Keyfree

Keyfree kan også utvides med en rekke sensorer, som varsler deg direkte på mobilen og via lokal alarm.

Vi gjør nøklene dine digitale - Kontakt oss for mer informasjon