Ove Søgård i P4, lyden av Norge som sponser kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker
Vi har tatt en bransjeprat med salgsdirektør Ove Søgård i P4, lyden av Norge som sponser kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker. Foto: P4 gruppen

P4, lyden av Norge - Stolt sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker
 
-Vi involverte oss for første gang i sluttspurten av fjorårets kåring, når rørlegger Camilla Cox Barfot gikk av med seieren. Det ga mersmak og vi valgte å utvide samarbeidet i år. Det å kunne være med på dette prosjektet tror vi setter oss utelukkende i en positiv situasjon. Det forteller salgsdirektør Ove Søgård til Norsk Byggebransje. 
 
-Vi vil være med på denne kåringen fordi håndverkerne er morgenfugler og gode radiolytter, sier han med et smil. 

Fikk du med deg: Har støttet stolte håndverkere i 130 år
 
Han legger ikke skjul på at dette er todelt for dem, som kanal når P4 både håndverkere, forbrukere og proffmarkedet. Balansen ligger i å tiltrekke både annonsører og lyttere.
 
Mål og mening
 -Vi vil bidra til at flest mulig engasjerer seg gjennom å nominere og stemme på sin kandidat. Samtidig som vi setter fokus på håndverksfagene med alle de karrieremuligheter som finnes. Det er spennende for oss å kunne løfte fagpraten over til radio. 
 
Les også: Kåringen av «Norges Hyggeligste håndverker» er ​​​​​i gang for fjerde gang

Norsk Byggebransje oppfordrer alle sine lesere til å stemme fram Norges Hyggeligste Håndverker 2020

Vår viktigste jobb er å være katalysator 
-Først og fremst kan vi være med på å heve anseelsen til håndverksyrkene. Det gjør vi gjennom å skape et redaksjonelt vindu som er med på å gi velfortjent oppmerksomhet til dyktige fagfolk. Jo nærmere finalen vi kommer, desto mer aktivitet vil det også bli rundt arrangementet på P4.
 
P4 Lyden av Norge er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon
-Jeg bruker å si at vi er familiens minste felles multiplum fordi vi har litt av alt. Musikk, innehold, quiz med mere. Vi er stolt av å være et familievennlig medium og vet at vi også når neste generasjon stolte håndverkere. 

Fikk du med deg: Norges hyggeligste elektriker? 

-Vi har stor fokus på hvorfor vi gjør det vi gjør. Samarbeidet med Mitt Anbud som arrangerer konkurransen (sammen med Dipper) har vært godt gjennom mange år. Alle parter vet at et godt renomme bygges over tid, derfor er dette også en langsiktig satsing fra vår side. 
 
Når vi kommer inn på finalen blir Søgård litt mer ordknapp, men stadig like blid. 
-P4 planlegger sin tilstedeværelse på finalen, men her holder vi kortene tett til brystet. 
 
Norsk Byggebransjes oppfordrer alle våre lesere til å gå inn på
hyggeligst.no for å nominere og stemme frem Norges Hyggeligste Håndverker 2020. 

Dyktige fagfolk fortjener ros, ære og berømmelse. Derfor støtter Norsk Byggebransje kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker. I samarbeid med arrangørene vil vi sørge for at de positive historiene når ut til hele Norge.